Menu

Rotterdam nu ook in VR/360º

 

*Maak een virtuele tour over het schip. Start de presentatie, klik op het vierkantje voor een volledig beeld. Klik dan op de buttons en beweeg met uw linker muis knop over de foto om naar links en rechts te kijken. Wij wensen u veel kijkplezier

 

 

 

 

 

 

Rotterdam-Holland America Line-Cruiseschip

Gloednieuw en klaar voor avontuur, aan boord van de Rotterdam

Rotterdam is onderdeel van de Pinnacle-klasse van Holland America Line. De Rotterdam staat net zoals haar zusters voor een nieuwe topklasse in de geschiedenis van cruiseschepen. Laat u als een vorst rondvaren langs de mooiste bestemmingen, terwijl u wordt verwend door het nieuwe personeel. Geniet als een majesteit van de meest copieuze diners. Het gebeurt u allemaal aan boord van het Holland America Line cruiseschip Rotterdam.

Aan boord van de Rotterdam zijn er altijd rustige plekjes aan boord te vinden, terwijl aan de andere kant er sprake is van een gezellige drukte. Voor ieder wat wils! Aan boord van de Rotterdam kan een vakantie gewoonweg niet mislukken. Geniet van het prachtige uitzicht vanaf het bovendek, kijk een film bij het zwembad, zing mee tijdens een karaokeavond in Billboard Onboard, woon een spectaculaire show bij in het theater World Stage of waag een gokje in het casino. Voor een ieder is er wat wils en zo hoeft u zich geen moment te vervelen tijdens uw verblijf aan boord van de Rotterdam.

Culinair genieten aan boord van de Rotterdam

De Rotterdam is bestempeld tot het beste cruiseschip als het gaat om lekker eten. Geniet van overheerlijke gerechten en toonaangevende diner ervaringen. Met een verscheidenheid aan verschillende restaurant wordt uw honger al snel gestild en is er voor iedere stemming wel wat lekkers te vinden. Ervaar het nu zelf en laat uw smaakpapillen dansen tijdens een maaltijd in een van de verschillende restaurants.

  • Main Dining; een gastvrije setting en ideaal voor ontbijt, lunch of een voortreffelijk meergangendiner.
  • Pinnacle Grill; de perfecte plek voor een heerlijke steak.
  • Canaletto; een authentieke Italiaanse keuken met ontspannen sfeer.
  • Tamarind; proef de overheerlijke tradities vanuit Zuid-Oost Azië.
  • Rudi’s Sel de Mer; ervaar klassieke Fransen gerechten en kies voor vis of schaaldieren met een moderne twist.
  • Lido Market; een moderne marktplaats met een breed assortiment voor het ontbijt, lunch, diner of een late night snack.
  • New York Pizza; kies voor authentieke pizza’s en verse Italiaanse salades.
  • Nami Sushi; geniet van Aziatische sferen en proef de overheerlijke sushi.
  • Gelato; Ga voor een overheerlijk ijsje die u bij iedere hap meevoert naar Italië.

 

Rotterdam-holland America Line-Cruiseschip

Entertainment aan boord van de Rotterdam

Voor het entertainment heeft u veel verschillende opties. U kunt ervoor kiezen om een heerlijke cocktail te drinken in één van de bars of een gokje te wagen bij de Roulette tafel. Geniet van de prachtige Las Vegas-Stijl shows of laat uw zangkunsten horen tijdens een boekje aan Bilboard Onboard. Maar ook aan live muziek komt u niets te kort. In de Rolling Stone Lounge geniet u van verschillende live optredens en brengt de band u het beste van country, rock, pop en zo veel meer. Er is zoveel te doen aan boord van de Rotterda,!