Menu

Eurodam

 

 

cruiseschip - Holland America Line - Eurodam - Atrium

Eurodam, ongekende luxe op zee

Eurodam wordt gezien als het toppunt van kwaliteit en gratie. Alles wat de rederij nog kon leren over hoe je een ervaren cruisepassagier naar de zin kunt maken, is hier samengebracht. Tropische cabana’s zorgen voor ligbedden in een privé sfeer. Het interieur van het schip is uitgebalanceerd en luxe. De akoestiek in het theater is van uitmuntende klasse. Alles is met veel liefde en gevoel voor sfeer gemaakt. Aan boord van de Eurodam kan een vakantie gewoonweg niet mislukken. Geniet van het prachtige uitzicht vanaf het bovendek, kies voor een ontspannende spabehandeling in de Spa & Salon, zing mee tijdens een karaokeavond in Billboard Onboard, woon een spectaculaire show bij in het theater World Stage of waag een gokje in het casino. Voor een ieder is er wat wils en zo hoeft u zich geen moment te vervelen tijdens uw verblijf aan boord van de Eurodam.

Culinair genieten aan boord van Eurodam

De Eurodam is bestempeld tot het beste cruiseschip als het gaat om lekker eten. Geniet van overheerlijke gerechten en toonaangevende diner ervaringen. Met een verscheidenheid aan verschillende restaurant wordt uw honger al snel gestild en is er voor iedere stemming wel wat lekkers te vinden. Ervaar het nu zelf en laat uw smaakpapillen dansen tijdens een maaltijd in een van de verschillende restaurants.

  • Main Dining; een gastvrije setting en ideaal voor ontbijt, lunch of een voortreffelijk meergangendiner.
  • Pinnacle Grill; de perfecte plek voor een heerlijke steak.
  • Canaletto; een authentieke Italiaanse keuken met ontspannen sfeer
  • Tamarind; proef de tradities vanuit Zuid-Oost Azië
  • Lido Market; een moderne marktplaats met een breed assortiment voor het ontbijt, lunch, diner of een late night snack
  • New York Pizza; geniet van een overheerlijke authentieke pizza
  • Nami Sushi; geniet van Aziatische sferen en proef de overheerlijke sushi

 

cruiseschip - Holland America Line - Eurodam - Silkbar

Entertainment aan boord van Eurodam

Voor het entertainment heeft u veel verschillende opties. U kunt ervoor kiezen om een heerlijke cocktail te drinken in één van de bars of een gokje te wagen bij de Roulette tafel. Geniet van de prachtige Las Vegas-Stijl shows of laat uw zangkunsten horen tijdens een boekje aan Bilboard Onboard. Maar ook aan live muziek komt u niets te kort. In deRolling Stone Lounge geniet u van verschillende live optredens en brengt de band u het beste van country, rock, pop en zo veel meer. Er is zoveel te doen aan boord van de Eurodam!



Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan