Menu

Icy Strait Point

Icy Strait Point ligt op Baranof Eiland dichtbij Hoonah. Hier kunt u kennismaken met de Tlingit gemeenschap van Alaska. Deze Indianen laten u kennis maken met hun levenswijze en geschiedenis,
In dit gebied kunt u Grizzly beren bezichtigen vanaf een platform boven de Spasski rivier. De belangrijkste attractie is een historische visfabriek die tegenwoordig is omgebouwd tot restaurant. Hier kan niet alleen gegeten worden, maar er worden ook shows opgevoerd.
Tevens leven in dit gebied bruinvissen, orka’s, bultruggen, zeehonden, zeeotters, zalm en zeearenden.

Bezienswaardigheden

  • Walvissencruise
  • Trektocht door de Spasski vallei op zoek naar Grizzly beren
  • Kayakken

verenigde-staten-alaska-icy-strait-point-walvis        verenigde-staten-alaska-icy-strait-point-meer-bergen        verenigde-staten-alaska-icy-strait-point-zeeotter

Beste tijd
De beste tijd om naar Icy Strait Point, Alaska, te reizen is juni t/m september.

Valuta
De valuta in Icy Strait Point is de Amerikaanse dollar.

Haveninformatie
De dok is sinds 2016 in gebruik. De dok is gebouwd met houten balken. Grote cruiseschepen naar Icy Strait Point Alaska gaan voor anker bij Hoonah en hun passagiers worden vervoerd via tenderboten. Voor de nieuwe dok werd het Adventure Center (dat dienst doet als toeristisch centrum), vertrekhal (wachthal), tourboekingskantoor (voor het boeken van excursies aan wal in Alaska, zoals het bekijken van dieren in het wild – walvissen, beren, ook verkoop van ZipRider-tickets) gebouwd en het restaurant Duck Point Smokehouse (grenzend aan Adventure Centre). Het nieuwe brouwerij-restaurant biedt uitzicht op Port Frederick en serveert verse zeevruchten, speciale pizza’s, zelfgemaakte gerookte zalm en bier van de tap.

alaska-Icy-Strait-Point-haven-map.jpg       alaska-Icy-Strait-Point-haven.jpg

Tip(s) van Captain Cruise
Doe meerder lagen qua kleding aan het kan erg koud zijn.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan